Hiusten pidennykset

Hiusten pidennykset

Hiustenpidennykset

Balmain Fill-In Silk Bond Extensions, 40 cm

Balmain Fill-In sillkisinettipidennys on yleisimmin käytetty pidennysratkaisu. Ammattilaisen kiinnittämät silkkikeratiinisinetit sulautuvat omiin hiuksiin luonnollisesti, pysyen kauniina jopa 3 kuukautta. Ainuutlaatuisen 3Dpigmentointiprosessin ansiosta pidennysten värit ovat elinvoimaisia ja erityisen kestäviä.
Värejä valittavana 18 eri sävyä.

 • 100% aitoa hiusta 40 cm
 • Silkkikeratiinisinetti
 • 6 kk takuu/takuuehto Balmain -hiustenpidennystuotteet
 • Huoltoväli 3 kk.
 • 25 sinettiä tuuhennuskäsittelyyn/25-enemmän pidennykseen

Balmain on hiuslisäkkeiden & -pidennysten markkinajohtaja maailmassa.

Jo vuonna 1974 Pierre Balmain oivalsi, että hiukset ovat erittäin olennainen osa naisen itsestään luomaa vaikutelmaa ja persoonallisuutta. Hollantilainen kampaamoalan yrittäjä, Mr. Dick Guliker sai kunnian esitellä Hair Couture -kokoelman. Steward ja Rikhard Gulikerin luotsaama Balmain Hair on tällä hetkellä muodikkaimpien hiuslisäkkeiden ja -pidennysten markkinajohtaja.

Vaikuttavan tuotevalikoiman ansiosta ja Balmain Paris -muotitalon antaman tuella Balmain Hair Group on kasvanut alan johtavaksi toimijaksi maailmassa.

Uusi, selektiivinen valikoima:
Uuden sukupolven hiustenpidennyskonsepti sisältää täysin uuden laatu- ja värivalikoiman asiakkaille, jotka arvostavat ensiluokkaista laatua sekä hyvää palvelua.

Uudet korkealaatuiset silkkisinettipidennykset

Silkkisinettien materiaali on kehitetty silkkiproteiinien pohjalta.

Aidon hiuksen keratiiniproteiinia 89 prosenttisesti muistuttava rakenne muuntautuu luonnollisesti hiuksen omaan rakenteeseen. Tämän ansiosta Balmain silkkisinetit ovat pehmeämmät, mutta silti kestävämmät.

18 värivaihtoehtoa!

Innovatiivinen silkkiproteiini

Hius- ja silkkiproteiinit ovat lähes identtisiä keskenään, joten hiuspidennyksille prosessoitu silkkiproteiinikäsittely täydentää, kosteuttaa ja rakentaa hiusta. Suojaa hiusta ja tuo hiuksiin luonnollisen, silkkisen kiillon.

Huikea ainutlaatuinen 3D-pigmentointi

Balmain -hiuspidennysten värjäyksessä hyödynnetään vahvaa osaamista.

Balmain Hair Couture on kehittänyt ainutlaatuisen 3Dpigmentointiprosessin, jonka hellävaraisuuden ansiosta pidennysten värit ovat elinvoimaisia ja erityisen kestäviä.

Ainutlaatuinen 6 kk laatutakuu!

Balmain Hair tarjoaa hiuspidennyksille ainutlaatuisen, 6 kuukauden laatutakuun.

Balmain Silk Tape 40 cm

Balmain Silk Tape Extensions on erinomainen teippipidennysratkaisu, valmiiksi teipitetyt, 2,7 cm leveät osiot on helppo kiinnittää nopeasti. Ainutlaatuisen 3Dpigmentointiprosessin ansiosta pidennysten värit ovat elinvoimaisia ja erityisen kestäviä.
Pakkaus (10 kpl) sisältää 5 molemminpuolista (10 x 2,7 cm) leveää teippiosiota.
Värivalikoima pitää sisällään 12 eri sävyä.

 • 100% aitoa hiusta
 • 40 cm pitkä
 • 6 kk takuu/takuuehto Balmain -hiustenpidennystuotteet
 • Uudelleen kiinnitettävä
 • 12 värivaihtoehtoa
 • Raidoitus: 1 paketti
 • Tuuhennus: 2 pakettia
 • Täyspidennyt: 4 pakettia

Balmain teippipidennys paketti 10kpl 40cm 173,80
Teipipidennysten laitto 60,00/h
Teippi 20kpl 25,00

Simplex Bondet hoito 45,00
Käsittelyn yhteydessä 10,00

SensiDO Simplex Bonder - Make it simple!

Hajusteeton SensiDO Simplex Bonder on vaalennuksen, värjäyksen ja rakennekäsittelyiden yhteydessä käytettävä tuote, joka suojaa hiusta erittäin tehokkaasti teknisenkäsittelyn aikana. SensiDO Simplex Bonder on täysin uudella tavalla toimiva korjaava ja vahvistava tehohoitotuote, joka elvyttää kaikkein huonokuntoisimmatkin hiukset upeiksi, kiiltäviksi ja vahvoiksi. Sopii kaiken laatuisille ja kuntoisille hiuksille.

Uusi innovatiivinen teknologia suojaa hiuksen rikkisidoksia ja rakennepaikkaa jo katkenneet sidokset ennennäkemättömällä tavalla vahvistaen samalla hiusta. Parantaa hiusvärin kestoa ja suojaa hiusta myös mekaanisen rasituksen aiheuttamilta vaurioilta. SensiDO Simplex Bonderin avulla elvytät myös kaikkein huonokuntoisemmatkin hiuksen kauniin kiitäviksi ja hoidetun näköiseksi.
Tuotteen toimivuus perustuu hiusten yhtäaikaiseen suojaamiseen, korjaamiseen ja vahvistamiseen. Tämän ansiosta tuotetta voidaan käyttää monipuolisesti väri- ja vaalennuskäsittelyiden lisäksi permanentti-, suoristus- ja keratiinikäsittelyjen yhteydessä sekä tehohoitona. SensiDO Simplex Bonder sopii kaiken kuntoisille ja laatuisille hiuksille ja se toimii erinomaisesti niin käsitellyissä kun käsittelemättömässähiuksessa.

Tuote on vegaaninen.

Näin SensiDO Simplex Bonder toimii

Simplex Bonder sisältää bifunktionaalisen polymeerin, jolla on erityinen ketjupituus pyrrolidoni-karboksyylihapon kanssa. Tämän polymeerin erityisen ketjupituuden johdosta se suojaa ja korjaa hiuksia vaalennus- ja värjäyskäsittelyiden aikana sekä vahvistaa keratiinin proteiinisidoksia, mikä puolestaan johtaa hiuskuidun parempaan laatuun.

Polymeerin ainutlaatuisen rakenteen ansiosta sillä on myös hyvin korkea affiniteetti, jonka vuoksi se palauttaa keratiinin rikkisidokset sekä jälleenrakentaa hiusten vetysidoksen. Samainen polymeeri myös palauttaa hiuksen luonnollisen hydrofobisuuden, joka tyypillisesti häviää hiuksesta kemiallisten käsittelyiden yhteydessä.

SensiDO Simplex Bonder tehohoito

SensiDO Simplex Bonder on täysin uudella tavalla toimiva korjaava ja vahvistava tehohoitotuote, joka korjaa kaikkein huonokuntoisimmatkin hiukset upeiksi, kiiltäviksi ja vahvoiksi. SensiDO Simplex Bonderilla tehdyn tehohoitopalvelulla mahdollistat värjäyksen tai jopa vaalennuksen kaikkein haasteellisimmassakin kunnossa oleville hiuksille. Mikäli hiuksesi ovat todella huonossa kunnossa, tehdään SensiDO Simplex Bonder tehohoito 1-3 päivää ennen värjäystä tai vaalennusta.

Kotihoitotuotteet

SensiDO Simplex Bonder Re-Bonding Shampoo 250 ml

25,90 €

Hajusteeton rakennepaikkaava shampoo.
Kosteuttaa tehokkaasti, suojaa ja vahvistaa vaurioituneita hiuksia. Shampoo rakennepaikkaa hiuksia jokaisella käyttökerralla. Sen vahvistava sekä korjaava vaikutus toimii kaiken kuntoisissa ja laatuisissa hiuksissa. Parantaa hiusvärin kestoa, tekee hiuksista helpommin käsiteltävät, kiiltävät sekä hoidetun näköiset. Sisältää UV-suojan. Tuote on vegaaninen.

 • Rakennepaikkaa ja vahvistaa hiuksia
 • Hiuksia korjaava ja vahvistava vaikutus
 • Kiiltävät, hoidetun näköiset hiukset

Käyttö: Vaahdota pieni määrä shampoota ensin kämmenien välissä, vie kosteisiin hiuksiin ja huuhtele huolellisesti. Jatka käsittelyä Simplex Bonder Conditioning Mask -hoitoaineella.

SensiDO Simplex Bonder Conditioning Mask 250 ml

25,90 €

Hajusteeton rakennepaikkaava hoitoaine.
Vahvistaa vaurioituneita hiuksia, kosteuttaa tehokkaasti ja antaa suojaa myös mekaanista rasitusta vastaan. Hoitoaine rakennepaikkaa hiuksia jokaisella käyttökerralla ja sen vahvistava sekä korjaava vaikutus toimii kaiken kuntoisissa ja laatuisissa hiuksissa. Parantaa hiusvärin kestoa, tekee hiuksista helpommin käsiteltävät, kiiltävät sekä hoidetun näköiset. Suojaa ilmansaasteilta. Sisältää lämpö- ja UV-suojan. Tuote on vegaaninen.

 • Rakennepaikkaa tehokkaasti hiuksia
 • Hiuksia vahvistava ja korjaava vaikutus
 • Kiiltävät, hoidetun näköiset hiukset

Käyttö: Levitä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin, anna vaikuttaa 2-3 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Halutessasi voimakkaamman hoitotehon, anna vaikuttaa 10-15 minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti.

Ripsien ja Kulmien värjäys

Kulmat värjäys+muotoilu 20,00
Ripsien värjäys 18.00
Ripset+kulmat 35,00